Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмнозелени тиранти за панталон DSK24
Тъмнозелени тиранти за панталон DSK24
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмнозелени тиранти за панталон DSK24

2103060121

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмнозелени тиранти за панталон DSK24, стилен аксесоар за един спретнат мъжки силует. Много изчистени и свежи от последната ни колекция за всички възрасти. Металните щипки, които захващат основата на панталона са здрави, с много красива форма.

Ластичната лента е широка и здрава, което е предпоставка за удобно регулиране на дължината. Съветът ни е този модел да се комбинира със светли ризи и панталони, за да може да се открояват добре. Всичко за вашето празнично облекло може да намерите в сайта Виконте Русе. Изборът е огромен, така че се заредете с търпение и желание за нещо ново и красиво. Още една идея за подарък, която ви предлагаме за да зарадвате любим приятел или роднина. 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.