Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти синьо с червено DSK3
Мъжки тиранти синьо с червено DSK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти синьо с червено DSK3

1806140003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти синьо с червено DSK3, за всички почитатели на атрактивните аксесоари. Комбинацията от синя основа с червена и бяла нишки е показателна за успех. Освен това еластичната материя може лесно да се регулира с метални закопчалки. Смело ги сложете на тъмен панталон или дънки и си гарантирайте безупречна визия.

Ширината на тирантите е стандартна и позволява да се комбинира с светли официални ризи и вратовръзка с подобен цвят. През настоящият сезон очакваме този тип аксесоари да не са само за придържане на панталона, а да внасят допълнителен привкус към общия силует на мъжете. Предлаганият от нас модел е подходящ за персонален подарък.

 

  • Цвят: черно и червено
  • Състав: 70% полиестер, 10% метал и 20% екокожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 


Мъжки тиранти синьо с червено DSK3