Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки тиранти червени с рае DSK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки тиранти червени с рае DSK1

1806140005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки тиранти червени с райе DSK1, комфорт и безупречна визия. Основния цвят е червен и върху него са насложени дебела и тънки черни линии. На пръв поглед ненатрапчиви цветове, които лесно се съчетават с широк диапазон от панталони и ризи. Освен това приляга на дънки и папионки, които може да си изберете от нашия онлайн магазин Виконте.

Леко еластичните презрамки се регулират лесно, без да е нужно да взимате уроци от приятели. Това е едно много приятно предложение от нас, което се надяваме да ви допадне. Добра идея за вашият стил на обличане и още един стилен аксесоар във вашия гардероб.

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал
  • Цвят черно и червено

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 


Мъжки тиранти червени с рае DSK1