Тиранти бяло и черно DSK5
Тиранти бяло и черно DSK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Тиранти бяло и черно DSK5

1806140001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноТиранти бяло и черно DSK5, рядко срещан аксесоар, поне в този си цветови вариант. Основата на моделът е много интересен и доста открояващ се. Редуването на черни и бели нишки, за някои мъже е шокиращо, а за други забавно. Ако сте от вторият тип господа, то това са вашите тиранти. Както се казва в подобни случаи, съдбата обича смелите.

Леко еластичната материя в комбинация със здрави щипки, гарантира необходимият комфорт. Освен това се изисква доста голямо въображение за да комбинирате точно такива тиранти с панталони и ризи. Ако искате да изненадате (надяваме се приятно) вашият любим мъж, то със сигурност заложете на този аксесоар.

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал
  • Цвят черно с бяло и сиво

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Тиранти бяло и черно DSK5

20080616111601 / 16.06.2008 г.