Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тиранти червени DSK
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти червени с черен кант DSK104

2103060138

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тиранти червени с черен кант DSK104, свежи и изчистени с широки ластични ленти в края, на които има тънък черен кант. Много стилен аксесоар, който горещо ви препоръчваме, ако искате да сте забележими на всяко светско събитие. Подходящи са за ежедневно ползване, защото лесно се регулират и не притесняват движенията на тялото. Изключително качествена изработка от естествени материали подходящи за всяка възраст.

Може лесно да ги комбинирате с всякакъв цвят мъжки ризи и костюми , които се намират в нашия онлайн магазин Виконте Русе. По този начин ще изглеждате великолепно в очите на нежния пол. Ако искате да изненадате вашият любим мъж, това е правилният аксесоар. Ще ви го опаковаме в луксозна кутия, ако е такова вашето желание.

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал
  • Цвят червен

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.