Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Тиранти корал за панталон DSK17
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти корал за панталон DSK17

1904100199

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тиранти корал за панталон DSK17, последен щрих към вашата завършена визия. Един различен модел, който носи в себе си бъдещите ваши успехи, както в житейски план, така и в професионален. С други думи казано, може да ги носите в делник и в празнична атмосфера. Цветът на ластичните презрамки е строго индивидуален, което следва след себе си подходящата комбинация с мъжки ризи и сака.

Изборът оставяме на вас, а предложенията са от нас, защото всичко останало за вашето изискано облекло може да намерите в нашия сайт. Регулирането е лесно и практично, а щипките гарантират здравото закрепване на панталона за тялото ви. Всичко това може да го опаковаме в подходяща кутия и да послужи за подарък на ваш близък приятел или роднина.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно