Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тиранти с метални щипки светлосини DSK8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти с метални щипки светлосини DSK8

1809160192

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тиранти с метални щипки светлосини DSK8, най-предпочитаните през този сезон от по-младата ни аудитория. Успеха се дължи най-вече заради свежият светлосин цвят и иновативния дизайн. За тези от вас, които са решили да не обновят изцяло гардероба си имаме решение. Предлагаме на вниманието ви супер авангардни и комфортни мъжки тиранти с много ефектен външен облик.  Закопчаващите щипки са последен писък на модата.

Широките ластични ленти са леко еластични, регулируеми и лягат удобно на вашето тяло. Комбинацията им е много лесна, тъмни мъжки ризи, прихванати с светла вратовръзка и панталон, които може да изберете от нашия сайт. Модела е подходящ както за мъже, така и за жени, с което ви даваме идея за личен подарък.

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.