Начало Продукти Количка Профил

Тиранти с метални закопчалки бордо DSK9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти с метални закопчалки бордо DSK9

1809160190

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноТиранти с метални закопчалки бордо DSK9, чудесен аксесоар към облеклото ви. Ако искате да се отличавате по нещо от околните на някое светско събитие, заложете точно на този качествен модел. За пореден път споделяме с вас, че точно цвят бордо е най-актуален в момента. Наистина щури мъжки тиранти, чиито най-интересен акцент са ластичните презрамки и металните закопчалки.

Те позволяват да се носят както с дънки, така и с панталони. Подвижната пластмасова пластина, регулира дължината, ако е необходимо. Основни комбинация с други дрехи, които предлагаме са тъмен цвят вратовръзки или папионки върху светла спортно елегантна риза. Бъдете смели и ако не за вас вземете за близък приятел този наистина красив аксесоар.

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •