Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тиранти тъмно сини DSK
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти тъмно сини DSK

1811290187

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тиранти тъмно сини DSK, модерни и много стилни за всякакъв повод. Те поднасят последен щрих към цялостната ви мъжка визия. Доста смело дизайнерско решение е да се поставят червени точки на тъмния фон, с което се цели хармонично преплитане между мъжката риза и тирантите. Това по никакъв начин не пречи за правилното съчетание с останалата част от облеклото. Този аксесоар може да го носите както в ежедневието, така и на официални срещи и събития.

Лесно ще бъдете забелязани от противоположния пол, стига тирантите да не са скрити под сако или елече. Освен декорацията, моделът впечатлява с качествената си изработка, като са вложени само първокласни материали. Изделието е подходящо за подарък, който може да ви предоставим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 100% естествена кожа
  • Цвят тъмно син

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.