Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тиранти тъмно сини DSK12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти тъмносини DSK1

1811290179

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тиранти тъмно сини DSK1, интересен аксесоар за една спретната мъжка визия. Класически модел, изчистен от всякакви цветни декорации, с широки еластични презрамки, които завършват с метални щипки. Осигуряват здраво закрепване към панталона, като допълват спортната ви фигура. Широко функционални както за ежедневно използване, така и за официални срещи.

Този модел лесно се комбинира с мъжки ризи и панталони, които може да изберете в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Това модерно изделие е подходящо, както за стилен подарък, така и за лично ползване. Експериментирайте с вашата визия за да постигнете желания от вас силует.

 

  • Състав: 100% естествена кожа
  • Цвят тъмно син

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.