Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тиранти тъмно сини DSK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тиранти тъмно сини DSK2

1610250011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тиранти тъмно сини DSK2, най-търсеният модел от последната ни колекция за този сезон. Интересно цветово решение е вмъкването на червените и бяла ленти по цялата дължина върху тъмния фон. Точно това би се откроявало, ако сложите тези тиранти върху светла мъжка риза и тъмен панталон.

Ластичните презрамки се регулират лесно и позволяват да обгърнат тялото ви, без да пречат на движенията. По този начин се гарантира безупречен вид на базата на цялостната ви визия. Подходящи са, както за ежедневно ползване, така и за по-специални светски събития. Може да послужат за подарък към скъп за вас мъж или приятел.

 

  • Състав: 70% полиестер, 20% екокожа и 10% метал
  • Цвят тъмно син

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.