Жълти тиранти лукс DSK26
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълти тиранти лукс DSK26

2002210028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноЖълти тиранти лукс DSK26, модерни и елегантни, ярък слънчев цвят, за мъже склонни към красивото. Един от най-търсените модели през последния сезон, сами разбирате защо! Лесно се регулират и могат да стоят добре върху син цвят мъжки ризи, а в допълнение към тях предлагаме жълта папионка.

Всичко това се намира в нашия онлайн магазин, но ако имате други предпочитания сме склонни да съдействаме. Тирантите имат привличащ погледите ефект и може да се носят ежедневно или на специални поводи, като в някои случаи остават скрити от погледите на присъстващите. Може да послужат като идея за подарък, който с голямо удоволствие ще опаковаме.

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.