Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вратовръзки

ФИЛТРИРАЙ+

Вратовръзки (230 вида)

Открийте тук новата колекция мъжки вратовръзки от Vikonte.  Тя се отличава с разнообразие от едноцветни вратовръзки на достъпни цени за по-консервативните. Подготвили сме и линия луксозни вратовръзки, които са особено подходящи за официални поводи или пък за подарък на близък човек.

Към голяма част от нашите вратовръзки ще получите и подарък кърпичка в същия цвят, създавайки перфектен акцент във визията Ви!

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Страница: 1 2 3

Елегантни мъжки вратовръзки страница 1

Класическата стилна вратовръзка е завършващият щрих от Вашия перфектен външен вид. Елегантен аксесоар за мъже, търсещи израз на своята индивидуалност. Ако се стараейки се да изпипате всичко до най-малката подробност, то това е правилният избор за вас.

Ценители на екстравагантността и красотата няма да останат разочаровани, защото нашите мъжки вратовръзки заслужават вашето внимание. Спокойно можете да ги комбинирате с мъжки риза, както и със стилна игла за вратовръзка.

Всички вратовръзки са изработени от 100% полиестер и при желание от ваша страна може да се окомплектоват и с луксозна кърпичка и бутонели. В голямото разнообразие може да се убедите, ако разгледате нашите предложения в онлайн магазина на Виконте.

Ако се чудите как се връзва вратовръзка, посете нашия блог и изберете правилния възел за Вас!