Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бежова вратовръзка с розови елементи PC17
Бежова вратовръзка с розови елементи PC171
Бежова вратовръзка с розови елементи PC172
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова вратовръзка с розови елементи PC17

22021803ao

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бежова вратовръзка с розови елементи PC17, прекрасно изглеждащ модел от последната ни колекция за предстоящите абитуриентски празници. Много добро съчетание от светли цветове и приятна на допир полиестерна материя. Сигурно ви прави впечатление флоралния мотив в десена, който се надяваме да ви допадне.  Усещането да носите такъв аксесоар под яката на риза си е истински празник за окото.

Свеж релефен дизайн с ярко изразено пролетно излъчване. Подобен тип вратовръзки може да слагате както на празнични събития, така и ако искате да изглеждате елегантен на бизнес срещи. Лесно се комбинират с останалото официално облекло. Дори да имате някакви затруднения в това, ние ще окажем необходимото съдействие. Този артикул е подходящ за подарък.

Ширина: 6.5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.