Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна вратовръзка с червено и розово PC15
Черна вратовръзка с червено и розово PC151
Черна вратовръзка с червено и розово PC152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна вратовръзка с червено и розово PC15

22021803am

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна вратовръзка с червено и розово PC15, изключително изискан аксесоар от последната ни колекция за този сезон. Дизайнът е добре структуриран, с последователно редуване на светли и тъмни, вълнообразни  елементи по цялата текстура. Ако имате по-богато въображение, може да видите в десена спирални извивки с футуристичен привкус.

Материята е 100% полиестерна, приятна при допир, с лек релефен оттенък. В случаят, фоновият цвят е черен, който всъщност е класически в модата. Това е от голямо предимство, особено при изборът на мъжка риза и костюм. Какъвто и вариант да направите, вратовръзката ще подхожда на всичко. Тя ще придаде завършеност на визията ви, което ще гарантира сигурния успех на всяко празнично събитие, на което вземете участие. В допълнение може да ви подсетим, че този аксесоар е подходящ за подарък.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.