Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Черна вратовръзка с оранжеви елементи PC20
Черна вратовръзка с оранжеви елементи PC202
Черна вратовръзка с оранжеви елементи PC20
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна вратовръзка с оранжеви елементи PC20

22021803ar

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна вратовръзка с оранжеви елементи PC20, стилен аксесоар, с който ще завършите празничната си визия. Подходящ за сватба или абитуриентски бал. Дизайнът е много семпъл и приятен за окото, със добре изразени геометрични  мотиви, прилежно подредени по текстурата на плата. По този начин десенът изглежда от една страна приятен при допир, а от друга леко релефен.

Изработката е изключително качествена от изцяло полиестерна материя. Вратовръзката може да се поставя всякакъв цвят мъжка риза, без значение от типа костюм. Това наше предложение е подходящо за подарък, с който ще зарадвате любим човек.

Ширина: 5.5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.