Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна вратовръзка със светли елементи PC21
Черна вратовръзка със светли елементи PC211
Черна вратовръзка със светли елементи PC212
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна вратовръзка със светли елементи PC21

22021803as

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна вратовръзка със светли елементи PC21, доста колоритен аксесоар от последната ни серия за предстоящия сезон. Много интересен дизайн, от гледна точка на художественото оформление. Бродираните елементи са в контрастни, на черния фонов цвят. Добре се забелязват флоралните мотиви и не само те. Текстурата на плата е леко релефна и същевременно приятна при допир.

Изработката е много качествена от полиестерна материя, което е обичайно за такъв тип аксесоари. Комбинирането с останалото празнично облекло е лесно. Може да я слагате върху светла или тъмна риза, което е голямо предимство в случая. Хубава идея  за подарък, който ще ви приготвим в подходяща опаковка.

Ширина: 5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.