Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червена вратовръзка с черни елементи PC24
Червена вратовръзка с черни елементи PC241
Червена вратовръзка с черни елементи PC242
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка с черни елементи PC24

22021803av

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена вратовръзка с черни елементи PC24, красив аксесоар от последната ни модна колекция за този сезон. Много оригинален дизайн, от гледна точка на подредбата на елементите. Бродираните фигури са с флорален привкус, добре отличаващи се на основния, фонов цвят. Текстурата на плата е леко релефна и същевременно приятна при допир.

Изработката е много качествена от полиестерна материя, което е общоприето за такъв тип аксесоари. Комбинирането с останалото празнично облекло е лесно. Може да я слагате върху светла или тъмна риза, едно от основните предимства на този модел. Хубава идея  за подарък, който ще ви приготвим в подходяща опаковка.

Ширина: 6.5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.