Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Червена вратовръзка с елементи бордо 6 см
Червена вратовръзка с елементи бордо 6 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка с елементи бордо 6 см

2002210145

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена вратовръзка с елементи бордо 6 см, изящен аксесоар подходящ за абитуриентски празник или сватбено събитие. Ако се вгледате по-внимателно в десена, ще откриете съвършената бродерия, която пресъздава до последния детайл флоралните форми на този красив модел. Цветовете са много добре подбрани за да се получи съвършеният дизайн, истинско произведение на изкуството.

Ако комбинирате този артикул с бяла мъжка риза и червени тиранти, ще направите приятно впечатление на всички присъстващи на всеки празник или тържество. Тях и още много аксесоари за специални събития може да намерите в сайта Виконте Русе. Предлагаме ви още една свежа идея за подарък към любим мъж.

 

Ширина: 6 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.