Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлочервена вратовръзка с кърпичка EBI6
Светлочервена вратовръзка с кърпичка EBI6
Светлочервена вратовръзка с кърпичка EBI6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка релефна с кърпичка EBI6

2304090072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена вратовръзка релефна с кърпичка EBI6, балансирана елегантност с оригинална шарка. Ярък оттенък и релефен десен, който няма да излезе скоро от мода. Лесно се откроява както на светли, така и на тъмен цвят мъжки ризи. Това е основното предимство на комплекта. 

Може да ви го доставим в луксозна опаковка и да послужи за подарък към любим човек. Материята е мека и нежна, изцяло от полиестер. Лесно се пере и поддържа и надяваме се да стане част от вашият празник. Красиви аксесоари за хубави хора, това е мотото на най-новата ни колекция. 

1. Състав:  100% полиестер
2. Ширина: 6см
3. Подходящ за бизнес визия
4. Високо качество
5. Подарък кърпичка

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.