Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червена вратовръзка с кърпичка PKI4
Червена вратовръзка с кърпичка PKI41
Червена вратовръзка с кърпичка PKI42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозна червена вратовръзка с кърпичка PKI4

1909080033

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Луксозна червена вратовръзка с кърпичка PKI4, полиестерен жакард с индийски мотиви. Изключително атрактивен модел, който трудно може да се опише с няколко думи. Многоцветен комплект с доминиращ червен цвят, който може да слагате на официални поводи.  Поради тази причина лесно бихте направили комбинация с официални ризи и костюми, които ще намерите в нашия сайт.

Всичко зависи от вашите предпочитания и виждане на нещата. Освен това десенът е леко релефен и при допир е мек и гладък. Универсална идея за подарък към любим човек. При желание от ваша страна  може да го опаковаме в луксозна кутия.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.