Начало Продукти Количка Профил

Червена вратовръзка с кърпичка RN31
Червена вратовръзка с кърпичка RN311
Червена вратовръзка с кърпичка RN312
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка с кърпичка RN31

1909080045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка с кърпичка RN31, жакардово трико на ситни квадрати. Може да ги носите както в офиса, така и на официални поводи и събития. Класически вариант, който може да се комбинира със светли мъжки ризи и ярки сака, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Десенът е леко релефен, мек и приятен на допир. Лесно се глади и поддържа и ще заеме подобаващото му се място във вашият гардероб в раздел официални облекла. Няма да излезе скоро от мода това е стандартно изпълнение. Комплектът е подходящ за подарък с който ще зарадвате любим човек.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •