Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Червена вратовръзка RN15
Червена вратовръзка RN152
Червена вратовръзка RN153
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка RN15

1904100254

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена вратовръзка RN15, изключително нежна при допир с релефна текстура. Много добро съчетание на цветовете, които се преливат един в друг. Материята е 100% полиестер, стандартна за този вид артикули. Този аксесоар прекрасно би подхождал върху тъмни мъжки ризи и костюми, които може да изберете в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Смело може да кажем, че точно тази мъжка вратовръзка е най-търсена през последния сезон. Може да я слагате както на специални събития и поводи, така и за ежедневна употреба. Подходяща е за подарък, който ще приготвим в луксозна опаковка и доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.