Начало Продукти Количка 0 Профил

Червена вратовръзка RN17
Червена вратовръзка RN172
Червена вратовръзка RN173
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка RN17

а904100254

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена вратовръзка RN17, много красива с включена към нея кърпичка от същата материя. Десена е много модерен през последните няколко сезона и е предпочитан за такъв тип аксесоари. Текстурата е направена от правилни, геометрични фигури с преливащи цветове.

Препоръчително е да се слага на официални поводи и събития, но при възможност може и в ежедневна атмосфера. Добра практика е да се комбинира с тъмни мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Платът е изцяло от полиестер, мек и фин при допир. Тези артикули са подходящи за подарък, който е възможно да приготвим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.