Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Червена вратовръзка RN18
Червена вратовръзка RN183
Червена вратовръзка RN182
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка RN18

1904100249

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена вратовръзка RN18, още едно наше предложение от последната ни колекция, което надяваме се да ви допадне. Много свежа текстура от преливащи се цветове, което дава възможност да се комбинира с широк спектър от мъжки ризи и костюми. Тях може да намерите в нашия сайт, но ако имате затруднения, с радост ще ви помогнем в избора.

Материята е 100% полиестер, стандартен плат за такъв вид аксесоари. Отличава се с релеф и мекота при допир, което е сигурен знак за високо качество на изработката. Вратовръзката и кърпичката към нея може да се слагат само на официални поводи и събития. Подходящи са за подарък.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.