Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Червена вратовръзка със златно PC9
Червена вратовръзка със златно PC91
Червена вратовръзка със златно PC9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена вратовръзка със златно PC9

22021803ah

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червена вратовръзка със златно PC9, прекрасно изглеждащ модел от последната ни колекция за предстоящите абитуриентски празници. Много добро съчетание на златистия цвят върху фоновата основа, в комбинация с приятната на допир полиестерна материя. Сигурно ви правят впечатление флоралните мотиви в десена, истинска естетика за очите.  Усещането да носите такъв аксесоар под яката на риза си е истински празник за душата.

Дизайнът е пролетно свеж и релефен. Подобен тип вратовръзки може да слагате както на светски събития, така и ако искате да изглеждате елегантен на бизнес срещи. Лесно се комбинират с останалото празнично облекло. Дори да имате някакви затруднения в това, ние ще окажем необходимото съдействие. Този артикул може да ви послужи за подарък към любим за вас човек.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.