Начало Продукти Количка 0 Профил

Коледна вратовръзка RR1
Коледна вратовръзка RR11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледна вратовръзка RR1

1911280120

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Коледна вратовръзка RR1, красив аксесоар за коледните и новогодишни празници. Материята е изцяло от полиестер, мека и приятна при допир. Цветът е специално подбран за да е в синхрон с тържествата, на които ще вземете участие. Украсата на вратовръзката също е много ефектна, с характерните орнаменти за тези събития.

Вратовръзката е в актуален универсален цвят, за да може лесно да се комбинира с всякакви цветове ризи и панталони. Можете да разгледате цялата колекция враторъзки на Vikonte тук.

Ширина: 6см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно