Начало Продукти Количка Профил

Коледна вратовръзка RR2
Коледна вратовръзка RR21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледна вратовръзка RR2

1911280121

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Коледна вратовръзка RR2, луксозен модел от последната ни колекция. Предназначена е за коледните и новогодишни празници заради характерните за тях мотиви по нея. Изработена е от полиестер, стандартна синя материя за такъв тип аксесоари, мека и приятна при допир. Лесно се глади и поддържа и заслужава да заеме мястото си във вашия празничен гардероб.

Може да я комбинирате с мъжки ризи в светъл или тъмен десен, но в никакъв случай със шарени. Голям избор от такива има в нашия онлайн магазин. Разгледайте го внимателно за да придобиете ясна представа какво искате да облечете. Коледната вратовръзка е подходяща за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия. 

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •