Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Коледна вратовръзка RR3
Коледна вратовръзка RR31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледна вратовръзка RR3

1911280122

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Коледна вратовръзка RR3, тъмносин модел от последната ни серия аксесоари предназначена за празниците. Изработката е много качествена, а материята е мека и приятна при допир. Лесно се поставя върху яката на мъжката риза и не притеснява врата ви. Предназначена е да се носи от мъже на всякаква възраст, без значение от тяхното телосложение.

С нейна помощ ще изглеждате изискан на всеки официален повод. Обърнете внимание на елементите в украсата, които са в унисонс с коледните и новогодишни празници. Това наше предложение е подходящо за подарък към любимия ви човек, който ще приготвим в красива опаковка.

 

Състав: 100% полиестер 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.