Начало Продукти Количка Профил

Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN25
Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN251
Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN252
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN25

1906060031

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN25, много сладък модел заради красивите цветя в десена. Лесно бихте се разпознали сред обществото и със сигурност ще бъдете забелязани. Ако успеете да комбинирате с правилния цвят мъжки ризи, ще сте номер едно на всеки празник.

Като цяло доста нетрадиционна шарка в 100% полиестерния плат, който се надяваме да ви допадне. Материята е мека при допир, с леко релефна структура и уникален за такъв тип аксесоари дизайн. Комплектът вратовръзка с кърпичка е подходяща идея за подарък, който ще ви опаковаме и доставим на посоченото от вас място.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •