Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN30
Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN30
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN30

1906060030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Комплект черна вратовръзка с кърпичка RN30, красив аксесоар изработен от мек полиестерен плат. Лесно се глади и поддържа, въпреки че десена е леко релефен. Друго важно нещо, което трябва да се знае е , че класически черния цвят като правило се комбинира със светли мъжки ризи и тъмни костюми, които може да намерите в онлайн магазин Виконте Русе. 

Това наше предложение може да използвате само на специални поводи и събития. Излишно е да споменаваме факта, че може да направите стилен подарък на ваш близък приятел, а приготвянето на опаковката оставете на нас. 

 

  • Ширина: 5см
  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.