Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN22
Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN221
Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN222
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN22

1906060033

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN22, отличен избор за една изискана мъжка визия. Много свежа текстура от геометрични фигури, които са разположени върху базовия цвят. Това дава изключителна лекота в съчетанието на този модел  с различни мъжки ризи, които може да намерите в нашия сайт.

Материята, която е използвана е 100% полиестер, леко релефна е и мека при допир. Лесно се глади и почиства, със стандартни за такъв вид аксесоари размери. Прекрасен избор за всеки празник или специално светско събитие. Комплекта е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.