Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN23
Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN231
Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN232
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN23

1906060034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Комплект червена вратовръзка с кърпичка RN23, красив модел от последната ни колекция. Материята е леко релефна, мека при допир със сложна орнаментика в десена. Ако решите да носите само вратовръзката, тогава може да сте в работна атмосфера, като например в офиса. Сложите ли върху сакото кърпичката, тогава нещата придобиват официално значение.

От гледна точка на комбинирането с мъжки ризи, ситуацията е лесна, защото в нашият сайт Виконте Русе има достатъчно голямо разнообразие. Ако имате затруднения може да ви помогнем с полезни съвети. Комплекта е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.