Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Комплект синя мъжка вратовръзка на цветя 7.5 см
Комплект синя мъжка вратовръзка на цветя 7.5 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект синя мъжка вратовръзка на цветя 7.5 см

2002210127

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект синя мъжка вратовръзка на цветя 7.5 см, великолепен модел с художествена стойност от 100% полиестерен плат. Много приятна визия и усещане, че сте откъснали този аксесоар от някое плодно дърво.  Пролетно излъчване и усещане, че животът ви тръгва в по-добра, нова посока. Нека с такива чувства слагате тази вратовръзка на всеки празничен повод или тържествено събитие.

В този случай имате прекрасната възможност да комбинирате този модел на практика със всякакъв цвят мъжки ризи и тъмни панталони. При желание сложете шарени тиранти, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Този артикул е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

Ширина: 7.5 см

Дължина: 160 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.