Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Комплект сива вратовръзка с кърпичка RN30
Комплект сива вратовръзка с кърпичка RN301
Комплект сива вратовръзка с кърпичка RN302
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект сива вратовръзка с кърпичка RN30

1906060026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект сива вратовръзка с кърпичка RN30, за изисканите господа, които държат на външния си вид.  Тук заигравката между лилавия, сивия и черен цветове е показателна, за да се получи наистина интересно произведение на изкуството. Материята от своя страна е 100% полиестер, релефна с фини плетени нишки, които образуват интересни цветни фигури.

Ако направите опит да комбинирате този изящен комплект вратовръзка с кърпичка и мъжки ризи в светлата цветова гама ще се получи наистина добър резултат, който ще ви очарова. Освен това в нашия сайт има още много предложения, които чакат да бъдат разгледани. Направете стилен подарък на любим човек с това наше специално предложение за вас.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.