Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Комплект светлосиня вратовръзка на цветя 7.5 см
Комплект светлосиня вратовръзка на цветя 7.5 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект светлосиня вратовръзка на цветя 7.5 см

2002210126

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект светлосиня вратовръзка на цветя 7.5 см, разкошен аксесоар от най-новата ни колекция. Дизайнът е много свеж, пролетен с изящно бродирани флорални мотиви. Самият десен е леко релефен и приятен при допир, лесно се глади и поддържа. Изработен е изцяло от полиестер, каквато е тенденцията за такъв тип артикули. Комбинацията с мъжки ризи и костюми оставяме на вас, защото вариантите са много, колкото са реално цветчетата по вратовръзката.

Макар те да изглеждат на пръв поглед хаотично разпръснати, няма да видите еднакви цветя едно до друго. С подобен тип дрехи може спокойно да присъствате на всеки празник или абитуриентски бал. Тази мъжка вратовръзка ще я опаковаме в подходяща кутия, за да послужи за подарък към близък приятел или роднина.

 

Ширина: 7.5 см

Дължина: 160 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.