Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN26
Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN261
Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN262
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN26

1906060029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN26, подходящ както за официални срещи, така и за работна атмосфера в офиса. Разликата в двата случая е само в използване на кърпичката. Материята е от 100% полиестер, с много фина структура на плата и красива декорация от геометрични форми в близки до синия цвят разцветки.

Това е универсален вариант  аксесоар за мъжки ризи в светлата гама. При подходящ повод дори може да използвате това наше предложение за стойностен подарък към любим за вас приятел или роднина. Приготвянето му оставете на нас, защото ние ще направим всичко възможно да изненадате любимите си хора с една наистина красива стока.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.