Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN27
Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN271
Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN272
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN27

1906060035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN27, изтънчен модел за една прекрасна мъжка визия. Изработен е от 100% полиестер – стандартен материал за такъв тип аксесоари. Лесно се глади и поддържа, допълнително предимство, което не трябва да се пренебрегва.

Десенът е много свеж и цветен, което позволява да се комбинира с голям диапазон от цветни мъжки ризи. Тях и още официални дрехи може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.  Комплектът вратовръзка с кърпичка е подходящ за подарък , който ние ще ви приготвим в луксозна опаковка. Добавете в гардероба си за празнични случаи този красив комплект, за да сте подготвени за всички бъдещи празници.

 

  • Състав:100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно