Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN29
Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN291
Комплект тъмносиня вратовръзка с кърпичка RN292
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комплект синьо-сива вратовръзка с кърпичка RN29

1906060027

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Комплект синьо-сива вратовръзка с кърпичка RN29, изискан модел в класически цвят. По тази причина вариантите за съчетаването с мъжки ризи са сравнително малки, въпреки това имаме достатъчно голямо разнообразие в нашия онлайн магазин. При желание и възможност от ваша страна може да си изберете правилната комбинация.

Материята е стандартна за този вид аксесоари, а именно полиестер. Десенът е леко релефен, структуриран, което е добър атестат за лесно гладене и поддръжка. Освен всичко написано дотук, трябва да добавим и факта, че това изделие е подходящо за подарък, който ще ви приготвим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.