Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Лилава вратовръзка PKI2
Лилава вратовръзка PKI21
Лилава вратовръзка PKI22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозна лилава вратовръзка PKI2

1909080028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Луксозна лилава вратовръзка PKI2, поредният красив аксесоар от нашата последна колекция. Подходящ за носене само на специални събития и празници. Много търсен модел от мъжете, които държат да са изискани и стилни. Полиестерната материя е леко релефна заради тънките нишки, които умело се преплитат и образуват сложна плетеница в син и лилав цвят.

Много добре подбран десен, който надяваме се да ви допадне. Задължително условие да се комбинира с правилния цвят мъжки ризи и сака, които може да изберете в нашия онлайн магазин. Лилавата вратовръзка е подходящ за подарък, който ще ви приготвим в луксозна опаковка. 

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.