Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка вратовръзка златиста PK15
Мъжка вратовръзка златиста PK151
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозна мъжка вратовръзка златиста PK15

1902150019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Луксозна мъжка вратовръзка златиста PK15, аксесоар, без който не можете. Подхожда на всяко официално облекло, лесен начин да постигнете желаната от вас визия. Към вратовръзката има кърпичка със същата ромбоидна щампа. Моделът се отличава с високото си качество на изработка и специфичния  десен  на плата.

Лесно се комбинира, както със светли, така и с тъмни мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашия сайт. Вратовръзката е изработена от 100% полиестер, мека е при допир, лесно се поддържа . Тези аксесоари може да ги слагате само на официални поводи, защото такива са етикетите на светските събития. Още една идея за подарък, който ще подготвим в луксозна опаковка.

 

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 7 см Състав:
  • 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.