Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Луксозна вратовръзка с кърпичка AO-3DA
Луксозна вратовръзка с кърпичка AO-3DA1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозна вратовръзка ръчно правена AO-3DA

2006200003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Луксозна вратовръзка ръчно правена AO-3DA, елагантен цветен аксесоар за специални поводи и събития. Много добре изработени цветни орнаменти в червено-жълтата гама, които трудно може да се опишат конкретно с някаква форма. Вратовръзката е изработена на ръка с максимална прецизност.

Това оставяме на вашето въображение, както и комбинирането с официални ризи и панталони, които ще намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе.

  Жакардовият десен е много шарен, с добре обрисувани мотиви, които се надяваме да ви допаднат. Обръщайте внимание на всеки детайл от вашето облекло, за да сте елегантни на всеки празник. Подарете си този скъп аксесоар за своя гардероб, който да стане част от вашата стилна празнична колекция.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно