Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Премиум вратовръзка в розов цвят AO-1DA
Премиум вратовръзка в розов цвят AO-1DA1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Розова премиум вратовръзка ръчна изработка AO-1DA

2006200001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Розова премиум вратовръзка ръчна изработка AO-1DA, изключително елегантен аксесоар, с който няма да останете безразлични. Този модел ще подхожда на мъже с изтънчени обноски и интелектуално излъчване. Жакардовият десен е доста цветен , като основна роля за това имат пъстрите синьо-червени нишки, които образуват интересни орнаменти. Това наше предложение е от последната ни луксозна серия аксесоари, подходящи за сватби и абитуриентски балове. Вратовръзката е изработена ръчно с внимание към детайла.

Обърнете внимание на всеки един детайл от изработката на тази полиестерна материя, за да направите правилната комбинация с мъжки ризи и панталони, които се намират в нашият онлайн магазин. Излишно е да поясняваме, че това изделие е подходящо за подарък. Към вратовръзката има и кърпичка със същият десен.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно