Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Вратовръзка с цветни мотиви лукс AO-3DA
Вратовръзка с цветни мотиви лукс AO-3DA1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Ръчно изработена вратовръзка с мотиви AO-3DA

2006200006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Ръчно изработена вратовръзка с мотиви AO-3DA, на черен базов фон за вашият светъл празник или бляскаво събитие. Полиестерната материя е много добре украсена с фини, синьо-червени нишки, образуващи красиви орнаменти. Имаме всички основания да твърдим, че това е един от най-красивите ни аксесоари от последната ни селекция за този сезон. Вразтовръзката е шита на ръка с максимална прецизност и внимание към детайла за максимално луксозна визия.

Тъй като световете са изключително пъстри, това дава възможност за всякакви комбинации с официални мъжки ризи и костюми, които ще намерите в нашият онлайн магазин. Към цветната вратовръзка с атрактивните мотиви добавяме луксозна кърпичка със същият десен, който ще ви опаковаме в подходяща кутия за да се получи една добра идея за подарък. По този начин ще имате възможност да изненадате любим за вас човек.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно