Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка бордо с черни елементи 6 см
Мъжка вратовръзка бордо с черни елементи 6 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка бордо с черни елементи 6 см

2002210146

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка бордо с черни елементи 6 см, фин и деликатен модел за една изискана мъжка визия. Ако имате голямо творческо въображение, може да видите, че водещата щампа е преливането на листа в капки. Те са  втъкани в  жакардовата бродерия от повтарящи се тъмни и светли елементи от цвят бордо.

Образуват фина релефна повърхност, приятни при допир. Много добро попадение, аксесоар за специални поводи и абитуриентски балове. Може да комбинирате вратовръзката със сини ризи и червени тиранти, които се намират в нашия сайт и при желание от ваша страна може да го разгледате обстойно. Ако възникват въпроси сме в готовност да помагаме. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

Ширина: 6 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.