Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ПАПИЙОНКИ ДО 27.06

Мъжка вратовръзка бордо NMN2
Мъжка вратовръзка бордо NMN21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзкa черно с червено NMN2

1902280061

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзкa черно с червено NMN2, за специални празнични поводи. Щампата на плата е много изящна, представлява черни линии с различна дебелина, а по средата дебела, която показва кой е водещия елемент в десена. Лесно бихте комбинирали тази вратовръзка с различни по цвят официални ризи, като всичко зависи от вашите предпочитания.

Дължина: 152 см
Ширина: 5.5 см
Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.