Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка червена NMN1
Мъжка вратовръзка червена NMN11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка червена NMN1

1902280063

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка червена NMN1, красиво допълнение към вашата перфектна визия. Десенът е много свеж и ярък и добре ще се откроява на светли официални ризи и костюми, които може да разгледате в нашия сайт. Материята е стандартна за такъв тип аксесоари, а именно 100% полиестер. Ширината също е в стандартни граници от порядъка на 5.5 см , а дължината в случая е 144 см.

Разбира се всичко зависи от това как ще я завържете и поставите на врата си. Спазвайте превилото червените и черни ивици да са точно по средата. Вратовръзката е мека при допир, лесно се поддържа и глади. Подходяща е за подарък към любим човек, който ще ви опаковаме в луксозна кутия. Бъдете креативни и избирайте правилните аксесоари за вашата елегантна визия.

 

  • Дължина: 154 см
  • Ширина: 5.5 см
  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.