Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка червена PK12
Мъжка вратовръзка червена PK121
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка червена лукс PK12

1902150018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка червена лукс PK12, красив комплект с много възможности. В допълнение към нея предлагаме кърпичка със същия десен, която помага за открояване на този аксесоар. И двата елемента подпомагат общата визия на мъжа и допринасят за една красива завършеност. Ако търсите интересна възможност да се представите добре пред обществото, това е много добър вариант.

Още повече, че червеното добре контрастира на светли мъжки ризи и по-тъмни костюми. Всичко това може да разгледате в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Мъжката вратовръзка е с много добра качествена, изработка изцяло от полиестерен плат. Може да я слагате на официални поводи и в ежедневна работна обстановка. Подходяща е за подарък на любим човек, поднесена в красива опаковка изработена от нас.

 

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 7.5 см Състав:
  • 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.