Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжка вратовръзка на цветя RN14
Тъмносиня вратовръзка RN142
Тъмносиня вратовръзка RN143
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка на цветя RN14

1904100248

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка на цветя RN14, ефектна и стилна за официални празници и събития. Материята е изцяло от полиестер, с много красиви мотиви с цвят бордо. Платът е релефен, мек и фин при допир, с което се гарантира удобно носене под яката на мъжката риза.

Размерът е стандартен за такъв вид аксесоари в допълнение, на което има и луксозна кърпичка от същия материал. Много добър вариант за мъжки подарък, поднесен по подходящ начин в луксозна опаковка. Благоприятни варианти за съчетаване с останалите официални дрехи има много, стига да разгледате нашия сайт Виконте Русе.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.