Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка вратовръзка с лилави елементи 6 см
Мъжка вратовръзка с лилави елементи 6 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка с лилави елементи 6 см

2002210151

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка с лилави елементи 6 см, рядко срещан десен с неподражаем дизайн, което прави това наше предложение почти уникално. Ако се вгледате в детайлите ще се заблудите, че плата е рисуван на ръка. Няма да сте далече от истината, макар текстурата да е мека при допир с леко релефен оттенък. Тук е постигната великолепна хармония в нюансите на синия цвят.

Тази вратовръзка ще стои идеално върху лилава мъжка риза и черни тиранти, които ще намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе.  Платът е изцяло от полиестер, каквато е тенденцията за такъв тип аксесоари. Можем да ви я опаковаме в луксозна кутия и да послужи да зарадвате близък за вас човек, за предстоящите празници.

 

Ширина: 6 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно